Hasarlı Araç Alım Satımı İle İlgili Bilmeniz Gerekenler
2 yıl 2 ay 24 gün 6 sa 15 dk önce yayınlandı.



Neden hasarlı araç almalıyım?

Ağır hasarlı araçların avantajı nedir?

Neden Autogong araç ihalelerini takip etmeliyim?

 

Aslında tüm bu sorularınızın cevabı çok basit; fiyat.


Bir araç almaya niyet ettiğimizde oluşturduğumuz belli başlı kriterler vardır. Aracın modeli, yakıt türü, kilometresi, piyasa durumu gibi. Fakat ilk izlenimde en önemli unsur her zaman aracın görünümü olur. Eğer tercihiniz az hasarlı araçlar ya da ağır hasarlı araçlardan yana ise doğru yerdesiniz. Hasarlı oto geçmişiniz olsun ya da olmasın bu konu hakkında size söyleyeceğimiz birkaç şey var.

Hasarlı Araç Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Öncelikle aracın hasar durumunun ve tamir maliyetinin değerlendirilmesi ve cebinizden çıkacak toplam paranın doğru hesaplanması gerekir.
  • Hasarlı araçların tamiri büyük özen gerektirir. Aracın eski performansına dönebilmesi için işinin ehli insanlara ihtiyacınız var. Bu konuda uzman kişilerin onayına danışmak elbette çok önemli.
  • Ağır hasarlı aracınızın tüm bakım ve onarım işlemlerinin kusursuz bir işçilikle yapılması gerekir. Size bir de işinin ehli bir usta lazım.
  • Hasarlı aracın daha önce kim tarafından, hangi işleme maruz kaldığını bilmeniz de aracın tamir geçmişi hakkında bilgi sahibi olmanız açısından faydalı olabilir.
  • Az hasarlı ya da ağır hasarlı aracınızı orijinal parçalarla tamir ettirmek aracın bir artısı olarak kabul edilebilir.


Hasarlı Araç Satış

Bir otomobil satın almak her zaman bilgi ve deneyim gerektirir. Araç satıcısı araca ilişkin tüm bilgileri açıklarken şeffaf davranmazsa, ikinci el araç serüveniniz, hiç beklemediğiniz bir zamanda sizi bu yola çıktığınıza pişman edebilir. Bu yüzden hasarlı bir araç satın alırken yapacağınız en doğru hamle kesinlikle konusunda uzman, şeffaf ve güvenilir bir satıcı ya da kurum ile çalışmak.

Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışma prensibi üzerine kurulu olan Autogong Araç İhale Platformu etkin ve deneyimli kadrosu ile bu konuda size 32 yıldır profesyonel destek sağlıyor.


Ağır Hasarlı Araç Alınır mı?

Yukarıda sıraladığımız maddeleri göz önünde bulundurduğunuzda elbette alınır. Kim çok daha uygun bir fiyata daha donanımlı ve daha yüksek model bir araca binmek istemez ki?


Satılık Hasarlı Araçlar

Autogong yılda 75.000’den fazla aracın işlem gördüğü kapsamlı oto ihale platformudur. Atmanız gereken ilk adım ihale ilanları ve tüm ihale araçlarını takip etmek…

www.autogong.com’da hayalini kurduğunuz son model ve kusursuz, lüks bir araca kıyasla, çok daha düşük bir fiyata aynısını bulabilirsiniz.

Aradığınız araç burada!

www.autogong.com

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Politika'mızı inceleyebilirsiniz.