Ağır Hasarlı Araçları Kimler Alıyor?
1 yıl 8 ay 21 gün 11 sa 58 dk önce yayınlandı.

Geçtiğimiz yıllarda sürücülerin; ağır hasarlı, çekme belgeli araçlara karşı olan ön yargıları günümüzde yerini bir ilgi alanına bıraktı.
Önce trafikteki araç yoğunluğunun çoğalması ve otomobil fiyatlarında yaşanan son değişimler ile birlikte ikinci el otomobillere ilgi arttı. Ardından çekme belgeli, ağır hasarlı araçlar rağbet görmeye başladı.



 

Peki Bu Ağır Hasarlı Araçları Kimler, Neden Alıyor?


Öncelikle belirtmek isteriz ki ağır hasarlı araçların hemen hemen her kesimden bir alıcısı var. Autogong Hasarlı Araç İhale Platformu’ nda satışa sunulan ağır hasarlı tüm otomobiller farklı şekillerde değerlendirilmek üzere satın alınabiliyor.


Bu tip araçların ticaretini yapmakla birlikte, aracın tüm bakım ve onarımlarını yaptırarak güvenli bir şekilde sürüş keyfine devam eden kullanıcılarımız da mevcut.

Bu işin ticaretini yapan kullanıcılar araçları olduğu şekilde alıp sattıkları gibi, araçları trafiğe çıkmaya hazır hale getirerek de satışını yapabiliyor ya da aracı parçalarına ayırarak yedek parça ticareti yapıyorlar.

Bazı kullanıcılar ise daha uygun fiyata daha yüksek model bir araca binme niyetindeler.


Nihayetinde ikinci el otomobil alırken yapılması gereken rutin kontroller yapılarak alınan ya da işin uzmanı bir bilirkişiye, ekspertize gösterilerek alınan ağır hasarlı araçları da uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.
 
Autogong Oto İhale Platformu hasarlı araç satış ve pert araç sektöründeki en büyük sigorta şirketleri ve filo şirketlerinin hasarlı araçlarının online ihale yöntemiyle satışına aracılık eden ve satış sonrası destek veren Türkiye'nin en güncel ve büyük oto ihale platformudur.

Siz de Autogong Oto İhale Platformu 'nda ihtiyacınız olan araca anında teklif vererek daha uygun fiyata daha donanımlı bir araç sahibi olabilirsiniz.
 
 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Politika'mızı inceleyebilirsiniz.